WELKOM WELKOM

 

Welkom op de website van de Protestantse Gemeente te Sintjohannesga-Delfstrahuizen

Op deze site is allerlei praktische informatie te vinden. Over kerkdiensten, activiteiten, contactpersonen, clubs en commissies.

Natuurlijk bent u/jij van harte welkom om een kerkdienst bij te wonen. Rechts op deze pagina kunt het doorklikken voor het rooster.

Wilt u meer weten of hebt u vragen of opmerkingen?
Laat het ons weten via 

 
Woorden van Gods Liefde Woorden van Gods Liefde

 
Gedenken, 25 en 26 november Gedenken, 25 en 26 november


Groter lettertype: KERKELIJK AGENDA.

 
Agenda

Agenda

lees meer »
 
Menukaart 2017 Menukaart 2017
lees meer »
 
Gespreksgroep Delfstrahuizen Gespreksgroep Delfstrahuizen

  
  Er zijn inmiddels al een mooi aantal aanmeldingen voor    de gespreksgroep in Delfstrahuizen. In de loop van       
  deze  maand  volgt er een uitnodiging voor de eerste bij-
  eenkomst. Aanmelden kan alsnog bij dominee Sara.

 
TENTDIENSTCOMMISSIE TENTDIENSTCOMMISSIE


We hebben weer kunnen genieten van 2 prachtige Tentdiensten. Nogmaals hartelijk dank voor alle inspanning. De muzikale muziek-en zangavond heeft in de loop der jaren een eigen sfeer gecreëerd door de artiesten die al ruim van te voren oefenen en een gezamenlijk nummer instuderen met het publiek, wat prachtig klinkt. Volgend jaar nog maar meer gezamenlijke nummers.
En dan wilt u natuurlijk graag weten hoeveel geld we kunnen overmaken naar de Stichting Duniya in Bantega? U hebt goed uw best gedaan met de collectes. Mede dank zij sponsering van Tiemen Bakker en de ‘The All-Stars bent’, kunnen we na aftrek van de gemaakte kosten een bedrag van € 345.00 overmaken aan Mirjam Letsch in Bantega. Met dit geld kan zij in december weer operaties verrichten in India en Vietnam. Ook namens haar hartelijk bedankt. Nogmaals alle vrijwilligers bedankt voor jullie spontane hulp en tot volgend jaar. We zijn er al weer mee bezig.
Groet tentdienstcommissie Echtenerbrug.