Kindernevendienst Kindernevendienst

KINDERNEVENDIENST

Uitnodiging!

Alle kinderen van de basisschool zijn van harte uitgenodigd voor de Kindernevendienst in de Johannestsjerke in Sintjohannesga.

Wie:                     Alle kinderen in de basisschoolleeftijd
Wat:                     Kindernevendienst
Waar:                  In de Rank van de Johannestsjerke te Sintjohannesga
Wanneer:            Zondag 5 februari van 9:30u tot 10:30u

We gaan het tijdens de Kindernevendienst hebben over een stoere profeet! De profeet Elia. Maar Elia is niet altijd alleen maar stoer. Ook hij is soms bang…

Opdracht 😊: Neem iets mee van huis waarbij, waarmee of waarin jij je stoer voelt. En waarbij, waarmee of waarin voel jij je veilig?

Februari 2023
Op zondag 5 februari zal er weer een Kindernevendienst worden gehouden. Dit zal gedurende de hele kerkdienst zijn. Het thema van de Kindernevendienst is: Een bange winnaar. We lezen uit de Bijbel uit 1 Koningen 19. Daarin lezen we dat ook een winnaar weleens bang kan zijn. Maar dat we mogen vertrouwen op God. Hij zorgt steeds weer voor ons en komt op voor ons. We hoeven alleen maar op Hem te vertrouwen.

Op zondag 12 februari is er een Doopdienst. Dan zal er Kindernevendienst worden gedraaid tijdens de overdenking. Het thema van de Kindernevendienst zal dan aangepast zijn op de Doopdienst.

Tijdens de jubileumdienst van Looft den Heer is er op zondag 26 februari ook een Kindernevendienst gepland.
 

terug