WELKOM WELKOM

Welkom op de website van de Protestantse Gemeente te Sintjohannesga-Delfstrahuizen

Op deze site is allerlei praktische informatie te vinden. Over kerkdiensten, activiteiten, contactpersonen, clubs en commissies.

Natuurlijk bent u/jij van harte welkom om een kerkdienst bij te wonen. Onder "Kerkdiensten" kunt u informatie lezen over de kerkdienst.

Wilt u meer weten of hebt u vragen of opmerkingen?
Laat het ons weten via

Gods Liefde Gods Liefde

Ik ben jouw goede herder.
Ik ken jou, en jij kent Mij.
Ik roep je bij je naam, en jij luistert naar Mijn stem.
Kom, volg Mij maar, jij mag zijn waar Ik ben. Als je Mij volgt, zullen Mijn liefde en genade jou volgen, elke dag van je leven.
Ik ben er voor jou, en door Mijn liefdevolle zorg ontbreekt het jou aan niets.
Ik jaag je nooit op!
In de grazige weiden waar Ik jou naar toe leid, mag jij helemaal ontspannen tot rust komen.
Ik verzadig jou met Mijn liefdevolle woorden die Ik tot jou spreek.
Ik verkwik jouw ziel en geef je nieuwe kracht.
Jouw leven gaat Mij aan het hart. Ik geef Mijzelf aan jou, zodat jouw hart vol is van Mij.
Ik breng jou naar rustige waterstromen. Ik weet precies wanneer jij dorst hebt. Kom maar, drink van Mij, zoveel als je wilt. Ik vul jou met Mijn vrede, waardoor jouw onvrede verdwijnt. Jouw rusteloosheid verander Ik in Mijn rust. Ik neem al jouw zorgen op Mij, en verfris jou met Mijn liefde.
Ik leid jou altijd langs veilige paden,
en Ik wijs jou de juiste weg die je mag gaan.
Ook al gaat de weg door een donker dal vol moeite en verdriet, Ik zal je nooit in de steek laten.
Wees maar niet bang. Ik neem het altijd voor jou op tegen elke vijand die je kwaad wil doen. Ik heb Mijn leven voor jou gegeven en elke vijand voor jou verslagen.
Ik houd Mijn maaltijd met jou voor de ogen van je vijand, zodat ze zien hoe goed Ik voor je zorg en in alles voorzie. Bij Mij ben je veilig en geborgen. Niets en niemand kan jou scheiden van Mijn liefde.
Ik geef je Mijn zegen in overvloed, zoveel… dat je beker overstroomt.

Geniet ook vandaag van Mijn liefdevolle zorg!