WELKOM WELKOM

Welkom op de website van de Protestantse Gemeente te Sintjohannesga-Delfstrahuizen

Op deze site is allerlei praktische informatie te vinden. Over kerkdiensten, activiteiten, contactpersonen, clubs en commissies.

Natuurlijk bent u/jij van harte welkom om een kerkdienst bij te wonen. Onder "Kerkdiensten" kunt u informatie lezen over de kerkdienst.

Wilt u meer weten of hebt u vragen of opmerkingen?
Laat het ons weten via

Agenda Agenda

Gebedsuur
Woensdag 14 en 28 november zijn de eerstvolgende bijeenkomsten in de Johannestsjerke en het begint om 19:00 uur.
30+ -gespreksgroep
De volgende bijeenkomst van de 30+ is gepland op 14 november om 20.00 uur bij Annemarie van Wingerden, Zuster Jacobsstraat 5 te Echtenerbrug.
Zondag 18 november
Eredienst in de Jacobustsjerke, te Delfstrahuizen.
Voorganger is ds. R. Klunder-Douma uit Echtenerbrug.
Aanvang: 9:30 uur.
Bijbelkring
Op 20 november is de bijbelkring gepland, om 20:00 uur in de Rank.
===============================================

Gedenkzaterdag

Openstelling van de kerk zaterdag 24 november 2018
Op 25 november wordt in veel kerken de laatste zondag van het kerkelijk jaar gevierd. Het kan zijn dat u/jij de drempel van de kerkdienst op zondagmorgen te hoog vindt. Misschien steek je in de vakantie, in een vreemde kerk wel eens een kaarsje aan voor een geliefde, en zou je dat ook hier graag willen doen. Voor die mensen zijn de Jacobustsjerke te Delfstrahuizen, de Kruiskerk te Echtenerbrug en de Laurenskerk te Echten op zaterdagmiddag 24 november van 16.00 - 17.30 uur geopend.
De Johannestsjerke te Sintjohannesga is van 10.30 – 12.00 uur geopend.

Er klinkt muziek en iedereen die dat wil kan een lichtje aansteken ter gedachtenis aan iemand die je lief is.
Het is er rustig en je kunt even gaan zitten of meteen weer weggaan. Voor een ieder, of je nu veel, weinig of helemaal niet gelooft.
Protestantse Gemeente Echtenerbrug/Oosterzee, Protestantse Gemeente Sintjohannesga-Delfstrahuizen c.a., Plaatselijk Belang Bantega, Plaatselijk Belang Oosterzee, Dorpengemeenschap Sintjohannesga e.o.

Gods Liefde Gods Liefde

Is de kleur uit je leven verdwenen?
En lijkt jouw wereld kil en grauw?
Wees maar stil, Ik zie jouw leegte,
want Ik denk altijd aan jou.
Als jij Mij vraagt: ‘Komt U erin?’,
dan krijgt jouw leven kleur en zin!